Anda Adam este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră, cu o carieră în domeniul muzical de peste 20 de ani. Aceasta a reușit să realizeze ceea ce mulți doar visează. Este independentă din punct de vedere financiar și are o mulțime de fani pe rețelele de socializare. În prezent, artista nu se uită la bani. Își cumpără absolut tot ce îi poftește inima.

Anda Adam s-a hotărât să plece la munte împreună cu fiica sa, Eveline, și iubitul său, Eudor Yosif Mohaci. Aceștia si-au dorit să petreacă Crăciunul la un hotel luxos din Poiana Brașov, bucurâându-se de un peisaj superb, parcă desprins dintr-o poveste.

Anda Adam, sejur luxos în Poiana Brașov

Anda Adam, momente romantice în doi! Cum s-a fotografiat artista în brațele iubitului ei
Instagram

Anda Adam a plănuit o escapadă la munte, de Crăciun. Distracția a început încă din prima zi și unde dacă nu chiar pe pârtia din Poiana Brașov. Anda Adam s-a bucurat de momente frumoase și amuzante atât pe pârtie, cât și la hotel, unde a fost înconjurată în permanență de iubitul său și fiica sa foarte energică.

Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care arată fanilor că petrece clipe romantice cu logodnicul său la piscină. Trăiește momentul și se bucură unul de prezența celuilalt. Se observă de la o poștă că cei doi sunt foarte atașați unul de celălalt și că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În semn de iubire, cei doi țin în mână câte un pahar cu șampanie.

Anda Adam, cerere în căsătorie, cu totul, inedită

Eudor Yosif Mohaci a cerut-o în căsătorie pe Anda Adam într-un mod, cu totul inedit. Aflându-se în vacanță în Cappadocia, iubitul său i-a făcut surpriza vieții. Cei doi programaseră chiar și petrecerea de logodnă pe data de 04 decembrie, însă, din cauza restricțiilor, au anulat-o.

„A fost anulată cu două zile înainte, din cauza restricțiilor. Aveam vreo 70 de invitați, foarte mulți care veneau din Franța. Ne încadram ca și petrecere până în ora 21.00, dar numărul de persoane și faptul că ascultam muzică nu era permis.”, a declarat Anda Adam la un post de televiziune.