Anda Adam s-a enervat la culme în mediul online în urmă cu doar câteva ore, așa că nu s-a mai putut abține și și-a expus punctul de vedere cu privire la persoanele care au călcat-o grav pe coadă. Cu această ocazie, frumoasa cântăreață a dat cărțile pe față și a scos la iveală adevăratul motiv care o face să aibă mai mulți prieteni de gen masculin decât prietene.

Internauții i-au pus gând rău, se pare, Andei Adam. Nu puține au fost dățile în care artista a avut conflicte cu haterii, aceasta spunând de fiecare dată ce are pe suflet chiar dacă acest lucru a însemnat să își arate o față mai dură. Nu a mai îndurat niciun comentariu răutăcios la adresa ei, așa că a spus tot ce are pe suflet.

Anda Adam a răbufnit pe rețelele de socializare

După ce a lansat o sesiune de întrebări pe Instagram, fanii i-au pus Andei Adam mai multe întrebări, printre care și unele referitoare la modul în care reacționează atunci când primește mesaje negative din partea haterilor, mai cu seamă din partea femeilor. Diva nu le-a iertat nici de această dată pe răutăcioase.

Mesajul a fost, în special, adresat persoanelor de gen feminin. Anda Adam este cotrariată să vadă cât de multă răutate vine din partea femeilor, menționând faptul că, în realitate, la bază, acele persoane sunt foarte frustrate și nefericite.

„Mă uitam la comentarii așa și mi-am dat seama că e din ce în ce mai multă lume rea. Multe femei foarte rele, de aia am numai prieteni băieți. Se pare că femeile sunt rele și frustrate și fără buze. Mă uit la astea care dau comentarii, ceva rău de tot. Fetelor, înțeleg că sunteți neîmplinite, nesatisfăcute, nefericite, multe nici nu-mi dau follow, dar intră acolo și comentează.”, a spus Anda Adam pe Instagram.

 

Anda Adam, jignită după ce a postat un clip

Anda Adam este o împătimită a produselor cosmetice și a trucurilor de înfrumusețare, astfel că de fiecare dată când descoperă un produs despre care conisderă că merită să fie promovat, artista le arată și prietenilor ei noua descoperire. Totodată, alături de machiajul pe care obișnuiește să-l poarte atunci când apare pe rețelele de socializare, Anda Adam nu a omis să folosească și filtre de înfrumusețare, motiv pentru care fanii au taxat-o imediat.
Și de această dată, Anda Adam a reacționat și le-a transmis un mesaj destul de dur celor care au avut de comentat.

Anda Adam, mesaj controversat pentru femei în mediul online: ”Frustrare. De asta am doar prieteni bărbați” / FOTO

„Așa am avut eu chef să-mi fac. Aoleu, critică. Nu-mi probez produsele cosmetice cu filtru. Păi ce filtru să aleg, fetelor, că ăla e rujul. Ăla e luciul, cu sclipici așa cum l-ai văzut tu. Pun filtru când vreau eu și cum vreau eu și de câte ori am eu chef pe pagina mea. Nu-ți place, nu intri și nu te uiți. Nu am nevoie de voi pe pagina mea.”, a mai spus vedeta.