Anda Adam arată extrem de bine și are un trup de invidiat. Multe doamne și domnișoare visează la un corp ca al ei, dar nu multe reușesc. Cu toate acestea, cântăreața nu este complet mulțumită de felul în care arată. Extrem de sinceră cu fanii ei, blondina le-a spus acestora care este singurul lucru pe care l-ar schimba la ea.

Cântăreața face ea ce face și atrage din nou toată atenția asupra ei. Pe rețelele sociale, face furori cu fiecare apariție și adună mii de aprecieri. Trupul ei sexy îi face pe bărbați să reacționeze imediat, fără să stea prea mult pe gânduri.

Anda Adam are un mare regret

Ea știe cum să își pună formele apetisante în evidență și încinge internetul. Ei bine, despre felul în care arată nu are nimic de obiectat. În momentul în care nu i-a convenit ceva, a apelat cu încredere la ajutorul medicilor esteticieni. Specialiștii au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru ca ea să se simtă mult mai bine în pielea sa.

„Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat.”, a spus Anda Adam într-un interviu.

Recent, ea le-a mărturisit celor care o urmăresc o serie de lucruri interesante. Unii cred că știu tot despre ea, dar Anda Adam reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Ei bine, le-a vorbit și despre câte operații estetice, dar și despre singurul lucru pe care l-ar schimba la ea, dar nu poate.

Anda Adam, mărturisiri despre ce ar schimba la ea. Vedeta, nemulțumită de aspectul ei fizic: „Cel mai mare regret este că...”
Instagram

Are un mare regret cu care trăiește și anume și-a dorit mereu să aibă ochii verzi. Din păcate, riscurile unei operații de schimbare a culorii ochilor sunt prea mari și nu vrea deloc să se expună. Și-ar putea pierde vederea, așa că a renunțat din start la această idee.

„Un lucru pe care l-aș schimba ar fi culoarea ochilor, dar am aflat că riscurile sunt foarte mari la o operație cu laser, deoarece îți poți pierde vederea. Cel mai mare regret este că nu am ochii verzi, ca ai mamei mele. Dar nu vreau să risc. Toți cei din familia mea sunt cu ochi deschiși la culoare, eu sunt singura din neam cu ochi căprui.”, a mai mărturisit Anda Adam.