Sunt unele ipostaze în care ne este greu să le vedem pe vedetele de la noi din țară. Anda Adam, de exemplu, este genul de persoană care are aproape numai imagini sexy. Vedeta nu ratează nicio ocazie, pentru a-și pune trupul de invidiat în evidență. Blondina face furori cu fiecare apariție și adună mii de aprecieri pe rețelele sociale. Ei bine, ultima fotografie pe care le-a arătat-o fanilor i-a pus serios pe gânduri.

Să vezi și să nu crezi! Anda Adam a reușit din nou să ne surprindă cu talentele ei care parcă nu se mai termină. Se pare că nu doar cântatul este punctul ei forte, ci și gătitul. Dacă ar fi să ne-o imaginăm pe Anda Adam în bucutărie, la cratiță, ne-ar fi foarte greu.

Anda Adam s-a apucat serios de gătit

Ei bine, ea a reușit să șocheze pe toată lumea, după ce a postat astfel de imagini pe social media. Frumoasa vedetă s-a aranjat și s-a îmbrăcat așa cum se cuvine și a intrat în bucătărie. Anda Adam a ținut să precizeze din prima clipă, că nu se omoară cu gătitul. Se pare, însă, că îi ies foarte bine clătitele. Ea a mai spus că este de părere că gătește bine doar ce îi place să mănânce.

Mai în glumă mai în serios, ea a spus că face și livrări la domiciliu. Fanii au ironizat-o, dar se pare că nu ține atât de mult cont de gurile rele. Este mulțumită se rezultat, iar acest luru este singurul care contează cu adevărat. Unii dintre ei nu au fost chiar atât de răi cu ea și i-au spus că ar trebui să participe la Chefi la Cuțite.

Anda Adam, femeie de casă! Cântăreața a ajuns direct la cratiță: “Nu mă omor cu gătitul”

„Nu ma omor cu gatitul,dar clatitele sunt specialitatea mea! 😂 Cred ca gatesc bine doar ce imi place sa si mananc❗️ Vrea cineva clatite cu livrare ❓😂”, a scris ea în dreptul imaginilor respective.