Anda Adam este una dintre cel mai hot vedeta de la noi. Aceasta, cum nu mai poate să aibă activitățil pe care le avea înainte de carantină, nu-i rămâne decât să iasă pe balcon și să se fotografieze în cele mai fierbinți ipostaze. De curând, aceasta a făct un show de zile mari la balcon. Nu s-a sfiit să-și arate formele voluptoase și să poarte haine care să-i pună în evidență corpul foarte bine conturat.

Reclamă

Dacă până acum balconul era folosit pentru relaxare, acum, în plină pandemie, Ana Adam îl folosește pe post de un loc numai bun pentru ședințe foto. Frumoasa cântăreață nu se ferește de ochii curioși ai vecinilor, astfel că s-a lăsat admirată atât de curioși, cât și de razele soarelui.

Anda Adam, apariție șoc pe balcon! Toți vecinii au fost în delir!
Anda Adam, apariție șoc pe balcon! Toți vecinii au fost în delir!

”Când ești în izolare, lucrurile pe care le poți face nu sunt atât de multe. Curat, mâncare, activități cu fetița mea, citit, antrenamente în sufragerie, vloguri și mai ales ședințe foto, doar că decorul și spațiul sunt limitate. Câte poze în pat, sufragerie sau la masă poți să îți faci? În duș… acolo nici nu ai cum! Așa că profit de soarele pe care îl avem de câteva zile și majoritatea pozelor le fac pe balcon la lumină naturală și ies super!

Să iertați că decorul e mereu același… adică același balcon, dar acolo am soare și e lumina cea mai bună, perfectă pentru niște poze wow, așa cum mi-am învățat admiratorii până acum. Nu îmi pot lăsa rețelele de socializare baltă și atunci ne adaptăm situației! Dacă vine super-căldură, voi face plajă în balcon și voi îmbrăca costumele de baie superbe cu cristale din propria mea colecție de costume de baie – Adam&Eve SwimWear – și mă voi bucura de soare și nu voi rata ocazia să imortalizez momentul și să îl împărtășesc cu voi. Rămâneți pozitivi și faceți în această perioadă lucruri care vă plac și vă bucură! Profitați din plin că acum aveți mai mult timp să le faceți” – a declarat vedeta Anda Adam

Anda Adam oferă chiar și ”sfaturi” foarte utile fanilor ei, se pare.

”Sunt sigură că o să crească natalitatea după perioada asta. Eu am și făcut o glumă pe tema asta. Am găsit o poză în care raftul de prezervative era gol și am găsit o metodă contraceptivă pentru cei care nu vor să facă copii în perioada asta. Să cumpere o sticlă de Corona, să o șteargă cu un șervețel dezinfectant înainte să o consume și în loc să facă prostii pot să frece o Corona fără virus” – a mărurisit frumoasa cântăreață.