Anda Adam și-a luat prin surprindere toți fanii săi atunci când a anunțat că s-a înscris pe platforma OnlyFans. Această decizie a fost una total neașteptată pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, iar cântăreața a dorit să împărtășească acest mare pas cu toți admiratorii ei, prin intermediul paginii sale de Instagram.

OnlyFans – o platformă controversată

OnlyFans nu este o platformă de conținut clasică, ci mai degrabă un serviciu online care oferă posibilitatea de a câștiga sume substanțiale de bani.

Inițial, această platformă își propunea să fie o rețea de socializare, dar ulterior s-a transformat într-un loc unde utilizatorii pot accesa conținut explicit dedicat adulților, contra cost. Important de menționat este faptul că această platformă nu trebuie confundată cu un simplu studio de videochat.

Cum funcționează OnlyFans?

Utilizatorii OnlyFans au posibilitatea de a accesa sau de a vinde fotografii, videoclipuri și discuții live „unu-la-unu”. Aceste tipuri de conținut sunt protejate prin intermediul unui „paywall”, ceea ce înseamnă că doar cei care plătesc un abonament lunar pot avea acces la ele.

În cazul Andei Adam, prețul abonamentului lunar este de 9,99 dolari. În momentul în care aceasta și-a anunțat debutul pe OnlyFans, a scris pe pagina sa de Instagram: „Urmăriți-mă”.

Anda Adam a surprins pe toată lumea! Artista și-a făcut cont pe OnlyFans. Ce mesaj le-a transmis fanilor Sursa: Social media

Anda Adam răspunde criticilor

Anda Adam, în vârstă de 43 de ani, a decis să reacționeze în mediul virtual după ce a fost criticată de nenumărate ori pentru folosirea excesivă de filtre la pozele pe care le postează pe Instagram și Facebook.

Cântăreața s-a simțit atacată de comentariile răutăcioase și nefericite ale unor persoane care au sugerat că ea încearcă să-și ascundă imperfecțiunile prin intermediul filtrelor. Într-o încercare de a se apăra și de a-și exprima frustrarea, Anda Adam a postat o imagine provocatoare pe internet, care a generat însă și mai multe critici.

Mulți oameni au comentat că poza este trucată și că în realitate artista nu este frumoasă. În mod surprinzător, Anda Adam a decis să se adreseze direct acestor critici și a spus că fiecare persoană are dreptul să facă ceea ce vrea și să arate cum dorește.

Ea a adăugat că nu există nimic greșit în a folosi filtre și că multe persoane, inclusiv cele care o critică, fac același lucru. De asemenea, Anda Adam a subliniat că filtrele nu schimbă total fizionomia unei persoane și că frumusețea vine din trăsăturile naturale ale acesteia.