Anda Adam și soțul ei urmează să divorțeze? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor de câteva luni bune. De fiecare dată când a fost întreabți care este, de fapt, adevărul în toată această situație, atât Anda Adam, cât și partenerul ei de viață au oferit răspunsuri care nu clarifică absolut nimic. De data aceasta, însă, focoasa artistă a făcut noi declarații despre relația care există între ea și soțul ei.

Anda Adam are o mulțime de fani în mediul online, numărându-se printre cele mai populare vedete de la noi din țară. Nici nu este de mirare. Cu un asemenea trup și o asemenea voce, nici nu putea să fie altfel. Își expune în fiecare zi viața profesională pe rețelele de socializare, ținându-și fanii la curent cu ce mai apare nou în cariera sa. Nu același lucru se poate spune și despre viața ei personală. Anda Adam este foarte discretă atunci când vine vorba de căsnicia sa și nu oferă mai multe detalii față de cele pe care le știm deja.

Anda Adam, aproape de divorț?

Mai exact, Anda Adam a tot fost întrebată despre relația care există acum între ea și soțul ei în cadrul unui interviu recent. Rezervată din fire, Anda Adam mărurisește că încă locuiesc împreună și că cea mai mare prioritate a ei este ca fiica ei să fie fericită și să nu-i lipsească absolut nimic.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.
Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam

Mai mult decât atât, blondina declară că discuțiile pe care le are cu soțul ei trebuie să rămână în spatele ușilor închise și că nu este datoare cu nimic față de presă.

Anda Adam a spus tot adevărul despre divorț: ”El este detașat de subiect”

Ce spune Anda Adam despre mesajele scandaloase pe care le-ar fi trimis unei tinere

Destul de recent, Anda Adam a fost protagonista unui scandal după ce au ieșit la iveală niște conversații în care blondina îi vorbea foarte urât unei tinere pentru că s-ar fi dat la soțul său.

Cântăreața nu a recunoscut absolut nimic și mărturisește că totul este o minciună.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume.”, a mai spus vedeta.