Anda Adam este frumasă, talentată și este o mamp extrem de fericită pentru că se bucură în fiecare zi de copilul ei. dacă în plan profesional lucrurile sunt destul de clare în ceea ce o privește, nu același lucru se poate spune despre planul sentimnetal. Diva nu a confirmat, dar nici nu a negat divorțul dintre ea și soțul ei, cu toate că de-a lungul timpului au ieșit la iveală mai multe dovezi cum că relația celor doi nu mai funcționează.

Se pare că Anda Adam este extrem de liniștită, așa că a postat pe rețelele de socializare cea mai sexy fotografie a ei! Chiar dacă, de ceva vreme, se zvonește faptul că relația cu soțul ei este aproape de divorț, aceasta face ce știe cel mai bine, să fie sexy și să dea mințile peste cap bărbaților. Anda Adam s-a fotografiat într-o lenjerie intimă de toată frumusețea.

Anda Adam, cea mai sexy fotografie

Anda Adam, pe bună dreptate, poate fi catalogată drept una dintre cele mai hot cântărețe de la noi. Aceasta apare mai mereu foarte senzuală și dorincă să iasă în evidență, mai ales în fața bărbaților. Destul de recent, Anda Adam a dat gata tot Instagramul! A urcat pe rețelele de socializare probabil cea mai sexy fotografie pe care o are.

Anda Adam a dat peste cap tot internetul! S-a pozat într-o lenjerie intima minusculă 18+

Artista a încins rețelele de socializare cu fotografia în care apare în lenjerie intimă de culoare roz. Sânii și talia de viespe îi sunt foarte bine ieșite în evidență, semn că este mândră de cum arată. Imaginea hot a fost apreciată de un număr foarte mare de fani, iar vedeta a fost foarte complimentată.

Anda Adam este pe cale să se despartă de soțul ei?

Vedeta a făcut declarații în această privință și spune că, pentru moment, nu este vorba de niciun divorț. Aceasta este gata să-și asume orice s-ar întămpla, se pare.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci câvend eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a mărturisit Anda Adam.