Anda Adam și Yosif Mohaci formează un cuplu de ceva timp. Cei doi s-au logodit anul trecut în Turcia, iar în curând va avea loc și nunta. Anda Adam pare să fie extrem de îndrăgostită de iubitul ei elvețian, așa că și-a făcut multe planuri de viitor alături de el. Însă, ca toate acestea să se realizeze îndrăgostiții trebuie să se așeze la casa lor. Se va muta Anda Adam în Elveția după căsătorie?

Anda Adam și Yosif Mohaci vor deveni în curând și în mod oficial o familie.Așa că au discutat serios despre viitorul lor, mai ales că Yosif este din Elveția, acolo unde are multe afaceri de care trebuie să se ocupe. După lungi dezbateri cei doi au ajuns la concluzia că mișcarea cea mai potrivită este ca bărbatul să se mute în România și nu invers.

Anda Adam nu poate renunța la cariera sa din țară, așa că și-a convins partenerul să rămână lângă ea. Cei doi vor deschide împreună mai multe afaceri, astfel încât iubitul ei să aibă și el o ocupație stabilă în România.

„După nuntă vom locui tot în România. Dar vom pleca frecvent și unde are el treabă, si unde mai are el afaceri. Nu se pune problema să mă mut în Elveția, să-mi abandonez proiectele. Pentru că a înțeles că nu pot pleca după bărbatul pe care-l iubesc și atunci tocmai pentru că există înțelegere și iubire a ales această variantă. În care să respecte și ceea ce ador eu să fac. Și mă susține atunci când am nevoie și pe plan profesional și-n afaceri.

Așa am găsit varianta aceasta de mijloc în care să facem lucruri și afaceri împreună, ca si el să fie implicat în ceva în România. Astfel încât să ne facem viața aici. Eu să-mi realizez visurile și el să-și poată face bussinesurile. Tocmai de aceea și el s-a implicat în proiecte aici, cu mine”, a declarat Anda Adam, potrivit playtech.ro.

Anda Adam a dat cărțile pe față! Se va muta sau nu din România pentru Yosif Mohaci. Ce planuri are vedeta Social media

Anda Adam, în al nouălea cer

Yosif Mohaci a cucerit-o definitiv pe Anda Adam și o face să se îndrăgostească de el în fiecare zi. Cei doi împărtășesc aceleași principii de viață, aceleași visuri și sunt perfecți unul pentru altul. Sunt parteneri de viață, de afaceri și pare că nimic nu poate să îi despartă.

Anda Adam a mărturisit că logodnicul ei este bărbatul pe care l-a așteptat și care o face foarte fericită. S-a îndrăgostit la prima vedere și continuă să o facă în fiecare zi.

„Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta. Așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate. Eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună!

La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge. Nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul. Dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!”, a declarat Anda Adam.