Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița a anunțat că se efectuează verificări interne, după ce pe rețelele de socializare au fost publicate imagini în care o polițistă manifestă comportamente violente față de propriii copii minori.

În lumina acestor evenimente, conducerea IPJ Dâmbovița a dispus începerea unei anchete prin Biroul Control Intern.

„Imediat cum a luat cunoștință, conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări”, a comunicat Poliția Dâmbovița, subliniind că măsurile legale vor fi luate după finalizarea investigațiilor. Filmul care a declanșat aceste verificări arată cum femeia, care este polițistă, își agresează copiii, acesta fiind postat pe platformele de socializare.

În plus, polițiștii s-au autosesizat cu privire la comiterea de infracțiuni de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului de către polițistă, iar cercetările sunt acum în derulare sub egida Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște. În consecință, pentru a preveni posibile evenimente ulterioare, superiorii au decis retragerea dreptului de port armă al polițistei și au luat legătura cu Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului pentru a se evalua și aplica măsurile adecvate.