Reclamă

A fost demarată o anchetă pentru a investiga moartea subită a fostului mogul media, Silviu Prigoană, care a decedat în timp ce lua masa într-un restaurant din Bran. Ancheta se află în desfășurare, iar autoritățile așteaptă raportul medicilor legiști pentru a clarifica circumstanțele acestui deces neașteptat.

Investigatorii au inițial luat în considerare posibilitatea unui înec cu alimente, având în vedere că martorii nu au reușit să îi acorde primul ajutor. Cu toate acestea, este examinată și ipoteza unui atac cardiac, având în vedere antecedentele sale medicale.

„Ancheta este în curs. Poliția face, în continuare, cercetări, se așteaptă și o expertiză medicală, care va arăta exact cauza care a dus la decesul lui Silviu Prigoană. Până acum se iau în calcul două variante. Fie acesta ar fi făcut atac de cord, dat fiind faptul că în trecut ar fi avut antecedente cardiace, fie s-ar fi înecat cu mâncare, însă la prima analiză medicală, această variantă nu s-ar confirma,” a declarat Maria Colciar, jurnalist Digi24.

Tragicul incident s-a petrecut ieri, în jurul orei 14, când apelul de urgență a fost efectuat, dar Silviu Prigoană era deja în stop cardio-respirator la sosirea echipajului medical. Manevrele de resuscitare au durat 45 de minute, însă eforturile medicilor nu au reușit să îl salveze, decesul fiind declarat puțin înainte de ora 16.

Silviu Prigoană avea antecedente medicale notabile, inclusiv probleme cardiace și neurologice, suferind de un infarct miocardic în urmă cu 14 ani, conform medicilor citați.

Bogdan Pascu, administratorul pensiunii din Bran, a subliniat că Prigoană nu a consumat nimic înainte de a i se face rău. „Venea la masă săptămânal. Nu (n.r. – nu a apucat să mănânce nimic), doar a servit un pahar cu apă,” a precizat Pascu.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro