Vedeta a făcut deja primul pas spre această etapă din viața ei

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cu o carieră notabilă pe scenă, aceasta a adus zâmbete pe fețele românilor de mai bine de două decenii și jumătate. Vedeta are însă planuri să părăsească țara definitiv.

Anca Țurcașiu se mută din România

Tot mai multe persoane publice iau în calcul această variantă. Anca Țurcașiu nu este prima vedetă care dezvăluie că are în plan să părăsească România în viitorul apropiat. Oana Roman de exemplu a menționat de mai multe ori că vrea să se mute în Franța. De altfel, multe nume publice au și luat deja această decizie. Leonard Doroftei, Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur sau Roxana Marcu sunt câteva dintre ele.

Se pare că lista continuă în acest sens pentru că Anca Țurcașiu a făcut dezvăluiri neașteptate. Artista a mărturisit în mediul online că se gândește serios să plece din România.

Mă gândesc foarte serios ca pe viitor să elimin definitiv iernile din viața mea. Vom vedea ce va fi…” a scris vedeta pe Instagram.

Social media

Anca a luat decizia de a face un prim pas spre această etapă a vieții ei. Vedeta a plecat pentru 3 săptămâni în Thailanda, pe o insulă des aleasă de români pentru vacanțe. Artista a optat pentru a-și închiria un apartament în care să locuiască și să se gospodărească singură în toată această perioadă.

Momentul ar urma să fie unul decisiv pentru viața ei, astfel că Anca a lăsat de înțeles că proba actuală va cântări mult.

Nu și-a refăcut viața după divorț

Anca Țurcașiu a trecut în urmă cu doi ani printr-un moment delicat din viața ei. Vedeta a divorțat de fostul ei soț după o căsnicie de peste 2 decenii. Cei doi au luat-o pe drumuri separate după ce fostul partener al Ancăi s-a îndrăgostit de o altă femeie. Cumpăna a fost una dificilă pentru vedetă, drept dovadă încă nu a reușit să își refacă viața după impasul respectiv.

Anca și soțul ei obișnuiau să călătorească foarte des împreună. Se pare că deși este singură, artista nu a renunțat la această pasiune.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.