Actrița le-a dezvăluit fanilor din mediul online care este una dintre ocupațiile ei preferate

Anca Țurcașiu trăiește o viață nouă după separarea de fostul soț.Vedeta are grijă de aspectului fizic, muncește și se bucură de fiecare moment al vieții.

Actrița le-a arătat fanilor din mediul online cu ce își ocupă timpul dincolo de activitatea de la teatru.

Anca Țurcașiu a devenit profesoară de canto la grădiniță

Vedeta este o mare iubitoare a copiilor.Astfel încă de acum câțiva ani aceasta a decis să facă pasul spre intră în sectorul educațional.

Sursa foto: Instagram

Anca predă de mai mulți ani în grădinițe, muzică. Deși are un program extrem de încărcat, aceasta a mărturisit că găsește timp pentru acest job întotdeauna. Actrița lucrează în cadrul unui lanț de grădinițe private și afterschool- uri din Capitală.

Pe lângă acestea,  vedeta predă cursuri de bune maniere în mediul online, copiilor și adolescenților.

Sunt atât de fericită că am șansa să mă încarc cu energia lor, cu adevărul și cu iubirea pe care le poartă în inimile lor curate.”, a scris vedeta în mediul online.

Anca publicat câteva imagini din cadrul orelor de canto pe care le are în fața celor mici. Vedeta pare extrem de fericită. Fanii su concluzionat că aceasta se bucură din plin de experiență.

Nu și-a refăcut viața după divorț

Dincolo de predat sau actorie, Anca se preocupă intens și de imaginea ei. La 52 de ani, aceasta are un trup tras prin inel. Actrița are însă câteva reguli alimentare de la care nu se abate. De ani nuni, Anca a ales să devină vegetariană.

Cu toate că pare împlinită în prezent, totuși, vedeta nu și-a refăcut încă viața. În același timp, fostul ei partener s-a căsătorit.

De altfel, Anca a trăit emoții puternice în urmă cu două luni. Asta pentru că fiul ei, Radu s-a căsătorit cu aleasa inimii. Deși are puțin peste 20 de ani, tânărul a făcut pasul spre mariaj.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.