Actrița a apărut în fața urmăritorilor ei din online cu o imagine total schimbată

Anca Țurcașiu a reușit să își surprindă fanii cu o apariție de-a dreptul neașteptată. Vedeta a apărut cu părul scurt și blond, aproape o copie fidelă a celebrei Marilyn Monroe.

De ce și-a schimbat look-ul?

Sursa: Instagram

Anca Țurcașiu a stârnit reacții în mediul online după ce s-a afișat astfel. Vedeta și-a schimbat complet imaginea, venind în fața urmăritorilor ei cu părul mult mai scurt și blond. Dincolo de uimire, fanii nu au putut să nu remarce asemănarea izbitoare dintre vedetă și regretata Marilyn Monroe.

Internauții s-au grăbit să o felicite pe Anca pentru schimbarea de look la care a apelat. De altfel, deși au realizat că ar fi vorba doar de o perucă, urmăritorii vedetei au ținut să precizeze că o astfel de coafură ar prinde-o bine și în realitate.

Look nou. Ce părere aveți?„, a scris Anca alături de imaginea respectivă.

Cum se menține în formă la 52 de ani

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul carierei, aceasta a îmbinat televiziunea cu teatrul, dar și cu muzica. Un artist complet pe scenă nu avea cum să nu fie perfecționist și în viața de zi cu zi. Astfel, acest lucru este mai mult decât vizibil în modul în care Anca a reușit să se mențină în formă la cei 52 de ani.

Anca este vegetariană de ani buni alegând acest stil de viață sănătos nu ca pe o obligație . Totuși, deși nu consumă produse de origine animală, din când în când, Anca preferă carnea de pește.

De altfel, actrița pune preț pe mișcare. Anca face sport de o viață și nu concepe să dea startul unei zile fără câteva minute de antrenament. De altfel, deseori, actrița le-a arătat fanilor cum decurge mișcarea de dimineață chiar în incinta casei ei. Atunci când are timp însă, vedeta merge și la sala de fitness.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.