Anca Turcașiu nu mai este la prima tinerețe, însă acest lucru nu este vizibil deloc pe corpul ei. Are un tonus de zile mari și se mândrește cu un corp peste care nu se vede că au trecut nici mai mult, nici mai puțin decât 50 de ani. Destul de recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu care și-a dat fanii gata.

Se pare că silueta perfectă se menține cu eforturi. Astfel că Ana Țurcașiu are un regim foarte bine pus la punct. Mai bine este numit un stil de viață, pentru că vedeta a renunțat de tot, după cum chiar ea mărturisește acest lucru, la carne, zahăr și grăsimi. Arată mai bine ca niciodată și pare că acest regim numit de ea ”ovo-lacto-vegetarian”, face minuni pentru corpul și starea ei de bine.

„Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor şi a zahărului. În rest, consum absolut orice. Mănânc multe salate, brânzeturi, legume şi fructe. Spre exemplu, dimineaţă mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea.

Între mese,o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau orice altceva am prin frigider. Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seară, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”,  spune Anca Țurcașiu.

Ce fotografie a postat Anca Țurcașiu?

Fotografia pe care a postat-o Anca Țurcașiu în mediul online a făcut ravagii în rândul internauților. Aceștia au avut ocazia să vadă în ce formă minunată se află Anca Țurcașiu. Și-a etalat corpul foarte bine sculptat cu ajutorul unui costum de baie colorat și a unui zâmbet foarte larg. Trebuie să recunoaștem faptul că vedeta etalează o siluetă care determină pe multe domnișoare să fie invidioase și să își dorească să arate ca ea.

Anca Țurcașiu, imagine șoc în mediul online la 50 de ani! Vedeta arată demențial