Vedeta și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce a publicat un video de pe litoral.

Anca Țurcașiu trăiește viața la maxim după ce a divorțat. Actrița se bucură de o ședere lungă pe litoralul românesc unde îmbină utilul cu plăcutul. Dacă seara are eveniment, ziua este rezervată distracției și sportului. Ieri, Anca a avut parte de o experiență memorabilă, la care mulți aventuroși visează.

A sărit în apă în largul mării

Actrița se află pe litoral de câteva săptămâni bune, iar acolo va petrece întreaga vară. Anca merge anual pe litoral de mai bine de 13 ani. Ea are un contract cu unul dintre resorturile pentru familii cu copii din Mamaia. În cadrul unității de cazare, vedeta prezintă în fiecare seară spectacole interactive destinate oaspeților. Dincolo de a modera momentele respective, Anca își încântă spectatorii cu diferite șlagăre vechi. Deși nu s-a axat pe cariera muzicală ci a îmbrățișat-o pe cea actoricească, vedeta are un timbru vocal aparte.

Pe parcursul zilei, Anca se bucură din plin de atmosfera de la malul mării. Actrița face echitație pe plajă, Pilates în aer liber alături de oaspeții hotelului și contribuie la activitățile departamentului de marketing al complexului. Recent, Anca a avut parte de o experiență plină de adrenalină. După o plimbare cu barca pe mare, vedeta a sărit în apă în largul mării. Evident, marea era într-una dintre zilele liniștite. Astfel de activități nu sunt deloc recomandate de salvamontiști, mai ales fără o vestă de salvare la purtător. Vedeta s-a bucurat însă din plin de moment.

IMG_2636

Prima mea baie, în largul Mării Negre. Chiar am emoții.”, a spus actrița înainte de a intra în apă.

Nu și-a refăcut viața după divorț

Dacă fostul ei partener, medicul Cristian Georgescu are o relație stabilă după divorț, Anca este singură. Vedeta a dezvăluit că nu are de gând să grăbească lucrurile în viața ei.Aceasta nu s-a afișat alături de vreun alt bărbat, deși separarea de fostul soț a avut loc acum 2 ani.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.