Vedeta are planuri mari pentru următoarea perioadă. Aceasta își dorește să călătorească alături de tatăl ei.

Anca Țurcașiu a făcut un gest pe care nu mulți ar fi capabili să îl îndeplinească, mai ales pentru cei dragi. Actrița a pus la cale o vacanță surpriză în care să fie însoțită doar de către tatăl ei.  Vedeta a organizat această călătorie tocmai din dorința de a-i bucura zilele părintelui ei.

Ce relație există de fapt între cei doi?

Tatăl Ancăi Țurcașiu are 85 de ani însă nu își arată deloc anii apăsători pe umeri. Părintele vedetei a rămas văduv în urmă cu mai mulți ani, iar singurul sprijin pe care îl are este în fiica lui, dar și în nepot, băiatul Ancăi. Actrița are o relație extrem de apropiată cu cel care a crescut-o. Drept recunoștință pentru grija părintească, aceasta a făcut un gest absolut impresionant. Anca a achiziționat o vacanță în care și-a dorit să plece alături de tatăl ei. Vedeta a mărturisit că își dorește să se simtă din nou protejată de iubirea paternă, să se întoarcă în vremurile copilăriei.Anca le-a dezvăluit fanilor ei din mediul online detalii despre acest plan.

Tata. Iubirea mea cea mare!Plecăm în vacanță. Doar noi doi. Ca în copilărie.  Vreau să mă întorc acolo unde nu există  griji, probleme,ci doar iubire!Vă voi purta cu noi.”, a scris vedeta pe Facebook.

Actrița a adăugat și o fotografie în care apare tatăl ei apare alături de pisica familiei.

Sursa foto: Facebook

Nu a reușit să treacă peste divorț?

În curând se împlinesc doi ani de când Anca Țurcașiu și fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu și-au spus adio. Cei doi au divorțat în liniște, la notar, iar actrița a fost cea care a dezvăluit publicului această veste absolut neașteptată.Deși tatăl copilului ei era deja într-o relație atunci când a semnat actele de divorț, în cazul Ancăi lucrurile stau diferi. Vedeta nu s-a afișat în toată această perioadă alături de niciun alt bărbat.

Anca a recunoscut în trecut că această separare a afectat-o profund. Cu toate că au trecut aproape doi ani, mulți dintre fanii ei încă sunt de părere că aceasta suferă cumplit. Mai mult, Anca primește numeroase comentarii de încurajare pe marginea acestui subiect.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.