Cum arată Anca Țurcașiu, în costum de baie, la 51 de ani. Actrița este una dintre vedetele de la noi care îți uimește fanii cu fiecare ocazie. De curând, ea a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare senzaționale. 

Atunci când avea doar 14 ani, a apărut în filmul „De dragul tău, Anca!”. Doar câțiva ani mai târziu avea să impresioneze pe toată lumea cu apariția de la „Miss Litoral”. De atunci, Anca Țurcașiu, care a apărut în costum de baie, a adunat foarte multe realizari, mai ales din punct de vedere profesional căci în dragoste nu prea a avut noroc.

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani

De curând, Anca Țurcașiu s-a fotografiat în costum de baie pe o plajă din Republica Dominicană, și a publicat imaginile pe Facebook, spre bucuria celor care îi urmăresc cu sufletul la gură fiecare postare.

„Cine vine aici, gândește automat la timpul care mai rămâne pe Pământ…., cel mai prețios bun pe care-l avem. Răspunsul la întrebarea cine suntem pe aici, cât timp mai avem? Răspunsul îl dați voi…..”, a notat Anca Țurcașiu, lângă pozele în costum de baie, pe Facebook.

Văzând pozele cu Anca Țurcașiu în costum de baie, fanii de pe rețelele de socializare au reacționat imediat cu o mulțime de complimente, ce e drept, primite pe bună dreptate.  „Ești minunată! (…) Mai frumoasă decât Jennifer Lopez”, sunt două dintre comentariile apărute pe contul oficial de Instagram al Ancăi Țurcașiu.

Imagini de senzație cu Anca Țurcașiu, din Republica Dominicană. Cum arată în costum de baie, la 51 de ani
Facebook

Cum se menține Anca Țurcașiu în formă, la 51 de ani

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, Anca Țurcașiu a dat detalii despre dieta și stilul de viață care o ajută să pară atât de tânără. Nu o dată, artista a fost acuzată că își editează pozele.

„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui.

Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea.

Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. (…)

Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mărturisit vedeta, la ProTV.