Artista a reușit să treacă peste durerea lăsată în urma divorțului de fostul soț


După doi ani de suferință, Anca Țurcașiu radiază din nou de bucurie. Vedeta a trecut peste divorțul dureros de fostul partener și pare pregătită de o nouă relație. Anca se bucură din plin de viață, fără să mai țină cont de trecut.

Aseară, vedeta a publicat pe contul personal de Instagram, imagini incediare.

A dansat alături de un bărbat mult mai tânăr decât ea

Anca Țurcașiu este o femeie singură după ce s-a despărțit de fostul soț. După două decenii de mariaj, fiecare dintre cei doi a luat-o pe un drum separat. Chiar dacă a suferit enorm din cauza acestui episod, artista a reușit să treacă peste momentele grele. Prin muncă, lucru cu propriile emoții, dar mai ales, înconjurată de oameni dragi, Anca este acum alt om. Vedeta se bucură din plin de viață și face tot ceea ce îi dictează inima.

După despărțire, Anca nu și-a mai oficializat vreo relație. Recent, au existat numeroase supoziții legate de o posibilă legătură pe care ar avea-o cu Gabriel Fătu. Anca a spulberat însă aceste presupuneri. Vedeta susține că o leagă de colegul de breaslă o simplă prietenie. Acum, fanii artistei au intrat din nou la bănuieli. Asta după ce Anca s-a afișat pe internet dansând lasciv alături de un tinerel.

Se pare că bărbatul îi este coleg în cadrul evenimentelor interactive pe care aceasta le prezintă pe litoral. Extrem de zâmbitoare, Anca pare să se simtă excelent alături de tinerelul care apare în filmulețul postat pe internet.

Ce surpriză i-a pregătit tatălui ei

Anca petrece întregul sezon estival pe litoralul românesc. Pentru că ieri a fost ziua tatălui ei, artista a pus la cale un plan măreț de a-și suprinde părintele. Astfel, aceasta a plecat cu trenul din Constanța direct spre București pentru a-și surprinde tatăl. Momentele s-au dovedit a fi extrem de emoționante atât pentru Anca cât și pentru părintele ei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.