Dacă nu o cunoști, nu i-ai da 52 de ani. Anca Țurcașiu poate concura cu tinerele modele de pe orice podium. Vedeta traversează cea mai bună perioadă a vieții ei. Așadar, ea a ales să incingă atmosfera la o piscină. 

Anca Țurcașiu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. La cei 52 de ani, vedeta se poate lăuda cu o siluetă la care multe femei visează. Cariera ei este în plină ascensiune, făcând un pas și către domeniul modei. Ea și-a lansat recent o colecție de haine. Mai mult, se pare că Anca o duce foarte bine și pe plan personal. Acest lucru nu o spunem noi, ci se poate observa pe chipul ei cât de fericită este.

Facebook

Anca Țurcașiu a renunțat la hainele mulate și și-a etalat corpul la piscină

Pentru că a venit perioada călduroasă, Anca Țurcașiu a decis să se răcorească puțin la o piscină. Așadar, de curând, vedeta a petrecut o zi minunată la o piscină, unde a furat inimile aproape tuturor bărbaților de acolo, asta după ce a renunțat la haine.

Ea a demonstrat tuturor că și la 52 de ani, poți avea o siluetă de invidiat. Dacă te-ai uita la ea, nici nu ai zice că a trecut printr-un divorț dureros, fiind înșelată de fostul soț și printr-o sarcină.

Picioare lungi și tonifiate, abdomen plat, talie de viespe, posterior bombat, decolteu generos, vedeta a știut exact cum să-și scoată în evidență aceste calități. În urma pozelor de la piscină postate chiar de ea în mediul online, fanii nu au rezistat și au umplut-o pe aceasta cu like-uri dar și cu comentarii de laudă.

„Foarte drăguță”, „Ce faci de te menții așa wow, mai mult de 25 de ani nu ai”, „Adorabilă”, „Bunăciune”, „Același look ca și Miss Litoral”, „Cea mi frumoasă femeie”, „Veșnic tânără”, „Ce bine arăți”, „Sexi”, sunt doar unele dintre comentariile pe care Anca Țurcașiu le-a primit în dreptul recentelor imagini de la marginea piscinei.