Anca Țurcașiu, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, a făcut anunțul care i-a șocat pe fani. Artista a hotărât să-și încheie căsnicia de mai bine de 20 de ani, alegând să-și continue drumul în viața singură de acum înainte.

Anca Țurcașiu a fost binecuvântată cu o voce minunată și o prezență scenică cum rar ne-a fost dat să vedem. Este o artistă desăvârșită, iar fanii încă o urmăresc cu drag oriunde își face apariția.

Chiar dacă pe plan profesional lucrurile au mers mereu extraordinar, se pare că vedeta a avut ceva probleme în viața personală. În urmă cu 20 de ani și-a unit destinul cu Cristian Georgescu, cel care a promis să-i fie alături și la bine, și la rău.

Anii au trecut, iar relația lor s-a răcit. Recent, Anca și-a anunțat fanii că va divorța. Este greu de crezut că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după atât de mulți ani petrecuți împreună, însă este devărat.

Anca Țurcașiu a făcut anunțul! A divorțat de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu consideră că mariajul său a fost o lecție

Anca Țurcașiu a transmis un mesaj emoționant publicului său prin intermediul conturilor sale de socializare. Aceasta a declarat că mariajul său s-a încheiat, cu multă durere în suflet. Cântăreața rămâne totuși optimistă. Știe că este doar o încercare grea prin care trebuie să treacă, însă vrea să rămână cu capul sus.

Cât despre motivele care au dus la divorț, Anca preferă să păstreze tăcerea. Nu este clar ce s-a întâmplat între ea și medicul stomatolog Cristian Georgescu, însă artista a decis să păstreze totul privat.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!, le-a scris Anca Țurcașiu fanilor săi.