Anca Serea a avut o carieră ca fotomodel internațional.

Anca Serea este o vedetă cunoscută în România și a primit statului de „mamă eroină” în showbiz, după ce a dat naștere la șase copii. Aceasta a fost prezentatoare de știri, iar, înainte, a lucrat ca fotomodel internațional.

Anca Serea a avut o viață de vis cât timp a fost model. Aceasta a avut colaborări importante și se bucura de faimă, ajungând de multe ori în paginile revistelor. În acea perioadă l-a cunoscut și pe Filip Poplinger, care i-a devenit partener și a făcut doi copii. El a decedat în urma unei boli grave, iar vedeta a trebuit să își dedice tot timpul creșterii micuților.

„Inclusiv când l-am avut pe David (n.r. băiatul cel mare), mai făceam modelling, mergeam în mai multe țări, am lucrat mai mult extern: în Turcia, în Grecia, la Paris, la Milano, peste tot. Eram îndrăgostită, cum să mă stabilesc în altă parte? Aveam familia mea acasă, nu m-am gândit niciodată, îmi iubesc țara foarte mult și nu m-aș vedea trăind în altă parte.”, a explicat vedeta pentru Playtech.

Sursa foto: Social media

Anca Serea nu a renunțat de tot la modeling

În prezent, Anca Serea încă mai are proiecte de modeling și se implică activ pe rețelele de social media. Aceasta are diferite campanii cu branduri cunoscute din țară și reușește si aibă un stil de viață pe care și-l dorește pentru familia sa. Vedeta s-a orientat la un domeniu în care putea să rămână mai mult timp acasă alături de copiii săi, fără să plece continuu.

„Practic, nu am renunțat la modelling, a fost o schimbare firească. Eram mamă, am mai făcut un copil, trebuie să ai un anumit stil de viață. Când eram model, câștigam destul de bine. Și Turcia, și Grecia acceptau fete mai cu forme și eu am făcut foarte multe campanii de lenjerie intimă, de costume de baie, de rochii de seară, de rochii de mireasă. După un direct booking, de foarte multe ori mergeai, nu știu, două luni pe an, vara. Atunci era sezonul și, la un moment dat, puteam să îmi cumpăr o mașină din banii câștigați. Da, se câștiga foarte bine. Era înainte de criza pe care au avut-o țările astea Turcia, Grecia, criza mare europeană.”, a mai spus vedeta.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.