Sâmbăta aceasta Anca Serea și Adrian Sînă și-au creștinat fetița, micuța Leah. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, la Conacul Domeniul Manasia, situat în împrejurimile Bucureștiului.

Petrecerea a fost una desprinsă dintr-o poveste, iar invitații s-au bucurat de o atmosferă plăcută și plină de emoții. Tot ceea ce a ținut de planificare a fost responsabilitatea Ancăi, care și-a dorit ca evenimentul să fie unul perfect și să aducă doar amintiri plăcute.

Meniul a fost unul deosebit, iar invitații s-au delectat și cu un candy bar. Tortul a fost pe două etaje, împodobit cu o figurină în formă de căprioară.

Anca Serea și Adrian Sînă sunt căsătoriți de 4 ani, iar Leah este cel de-al șaselea copil al lor. Cei doi au o relație minunată, iar copiii și familia lor par să fie preocuparea lor principală.

Anca și-a surpins invitații cu o ținută incendiară, care i-a pus în evidență corpul perfect. Ea a ales să poarte o rochie lungă, creată de Otilia Brăiloiu. Deși este proaspătă mămică, iar micuța Leah are doar 3 luni, ea a reușit să arate impecabil și să demonstreze încă o dată că și mămicile pot fi foarte atrăgătoare.

La fel cum a făcut pentru fiecare copil, Anca Serea a declarat că va păstra banii primiți în urma botezului pentru fiica sa și îi va pune deoparte pentru ca micuța să se folosească de ei atunci când va fi mai mare. De asemenea, ea a adăugat că evenimentul a fost unul foarte așteptat de familia lor și că se bucură enorm că totul a ieșit conform așteptărilor.