Reclamă
Reclamă

Weekendul nu s-a terminat deloc bine pentru Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a ajuns de urgență pe mâinile medicilor care au decis să o supună unei tomografii computerizate și unui set de analize. Momentan, vedeta încă așteaptă rezultatul și, în funcție de acesta, medicii vor decide dacă o vor opera sau nu.

Anca Serea este una dintre vedetele care a preferat să aibă o relație de prietenie cu toți cei care o urmăresc în mediul online. Soția lui Adi Sînă nu are secrete față de comunitatea ei și nu se ferește să le prezinte fanilor chiar și cele mai neplăcute aspecte ale vieții sale.

Aseara, la final de weekend, în loc să se bucure de timpul petrecut alături de familia sa, Anca a ajuns de urgență la spital. Încă de la primele ore, aceasta a simțit că ceva nu este în regulă cu ea, așa că s-a prezentat de urgență la unitatea medicală. Anca a ales un spital privat pentru ca primi îngrijirile de care are nevoie.

Anca Serea, probleme de sănătate. Vedeta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor și riscă să fie operată
Instagram

Anca Serea stă ca pe ace

Din păcate, toată ziua de duminică, vedeta a stat în spital și a fost supusă mai multor seturi de analize, printre care și unei tomografii computerizat. Singură frică a Ancăi era ca nu cumva să aibă apendicită și să fie nevoită să se opereze, dar, din păcate, medicii nu i-au confirmat și nici nu i-au infirmat această problemă.

Reclamă

„Sper să nu fie apendicită. Urmează să fac un CT. Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Aștept încă rezultatele de la CT, este posibil să am apendicele inflamat și să intru în operație. Acasă în această noapte, până mâine dimineață”, a scris Anca fanilor.

După ore bune petrecute în spital, abia azi Anca Serea va afla verdictul medicilor. Pe lângă faptul că este pe mâna celor mai buni profesioniști, soția lui Adi Sînă a primit multe încurajări și mesaje frumoase și din partea fanilor.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro