Reclamă
Reclamă

Anca Serea este pusă pe fapte mari și pe ordine generală. Prima oprire pe care a făcut-o a fost chiar în dressing-ul personal, acolo unde a adunat, de-a lungul timpului, piese vestimentare unice, elegante, dar pe care nu le mai poartă de ceva vreme. Și, pentru că nu o lasă inima să se descotorisească pur și simplu de ele, a ales să le vândă pe Instagram.

Anca Serea a lucrat de-a lungul timpului la propria persoană și la mesajul pe care vrea să-l transmită cu ajutorul statutului de persoană publică pe care îl are. Însă, a înțeles că toate astea merg mână în mână cu stilul vestimentar, așa că nu a stat prea mult pe gânduri.

Soția lui Adi Sînă a lucrat la propria sa descoperire și a ajuns la concluzia că feminitatea și eleganța i se potrivesc de minune. Tocmai de aceea, în jurul acestei coordonate și-a construit și stilul vestimentar. Aproape că nu a fost eveniment la care aceasta să meargă și să nu primească zeci de aprecieri și complimente, inclusiv din partea criticilor de modă.

Anca Serea își vinde hainele. Cât cere soția lui Adi Sînă pe ele
Social media

Anca știe cum să facă bani

Acum, Anca a ajuns la maturitatea la care nu mai este deloc adepta shoppingului impulsiv, doar că s-a trezit că are mult prea multe haine în dulap, iar pe unele dintre ele nu le mai poartă de multă vreme. Și, pentru că toate se află într-o condiție excelentă, soția lui Adi Sînă a decis să le pună la vânzare în online, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani.

Reclamă

Hainele Ancăi sunt într-o stare impecabilă și sunt piese de brand, unele dintre ele nemaigăsindu-se în prezent. Cât despre prețuri, vedeta a încercat să fie cât mai rezonabilă, având în vedere calitatea hainelor, starea lor, dar și prețul pe care l-a plătit ea la vremea respectivă. Astfel, cei dornici pot găsi haine la 100 de lei, dar si haine mai scumpe.

Anca Serea își vinde hainele. Cât cere soția lui Adi Sînă pe ele

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro