Anca Serea se mândrește, chiar și la vârsta de 40 de ani, cu un fizic impecabil. Imaginea ei de mamă eroină a impresionat o țară întreagă și pare că, pe măsură ce înaintează în vârstă, frumoasa soție a lui Adrian Sina devine din ce în ce mai provocatoare și senzuală.

Puține au fost de dățile în care fanii au avut ocazia să o vadă pe Anca Serea în ipostaze provocatoare, fanii săi fiind obișnuiți să o vadă pe aceasta în cele mai cuminți ipostaze și ținute. Lucrurile se schimbă data aceasta, pentru că Anca Serea a decis să iasă din tipar și să se afișeze în mediul online așa cum nu am mai făcut până acum. Imaginea a fost foarte apreciată, iar admiratorii nu s-au putut abține să nu o complimenteze pe vedetă.

Anca Serea este o femeie de succes pe toate planurile. A avut obiectivă mărețe în viață nu nu mai îmi planul profesional, ci a reușit să impresioneze pe toată lumea și prin faptul că reușit să facă față cu mult succes rolului de mamă a șase copii. Această ”meserie” solicitantă nu a împiedicat-o, însă, să se focuseze și pe planul profesional. Are o carieră de succes, multe femei din România considerând-o un model în adevăratul sens al cuvântului.

Anca Serea, imagine de senzație în mediul online

De curând a împlinit vârsta de 40 de ani, iar schimbarea prefixului a venit la pachet și cu o doză în plus de curaj. Anca Serea a demonstrat faptul că poți să fii o femeie fatală chiar dacă nu te mai afli la prima tinerețe, dovadă în acest sens stă fotografia în care frumoasa vedetă și-a etalat formele voluptoase. Trebuie să ne recunoaștem faptul că se poate compara cu ușurință cu o puștoaică de 20 de ani.

Anca Serea, fotografie provocatoare în lenjerie intimă! Vedeta a scăpat complet de inhibiții

Cu o siluetă de invidiat, Anca Serea și-a încântat fanii cu o imagine extrem de senzuală. O știm pe aceasta ca o femeie asumată, diplomată și foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, de data aceasta, însă, lucrurile se schimbă pentru că scăpat definitiv, pentru câteva momente, de orice inhibiție.

”Sexy mama”, ”Superbă”, ”Ce minunată”, ”Frumoasă”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care Anca Serea le-a primit în dreptul fotografiilor desprinse parcă din reviste.