Anca Serea a fost mereu în atenția publicului. Soția lui Adrian Sînă a știut cum să stea departe de scandaluri și cum să nu facă un subiect din viața ei personală. Totuși, unele lucruri merită povestite, așa că Anca și-a adus aminte cum a câștigat primul ei salariu.

Anca Serea este foarte atașată de ideea de familie, iar asta i-a fost implementată încă de mică. Vedeta a avut și are o relație specială cu familia ei, mai ales cu fratele său. El a fost cel care a îndemnat-o să meargă pe calea modelling-ului, având în vedere că trăsături ei erau unele foarte frumoase.

La început, Anca Serea nici nu a vrut să audă de așa ceva. La vremea respectivă, vedeta credea că este un domeniu din care nu se câștigă și că mai mult pierde timpul. Lunile au trecut, iar Anca a început să se gândească din ce în ce mai serios la propunerea fratelui ei. Ambițioasă din fire, șatena le-a demonstrat tuturor că este foarte bună în ceea ce face, iar propunerile bănoase nu au încetat să apară.

Anca Serea, constrânsă de fratele ei să facă primii bani. „Nu o să uit niciodată faza aceea”
Instagram

Anca Serea îi este recunoscătoare și azi fratelui ei

La scurt timp, Anca Serea a fost ofertată pentru a face reclamă la un lanț de electrocasnice. Nu a avut prea mari așteptări, dar finalul a surprins-o. Anca a fost plătită cu 3000 de dolari, o sumă imensă pentru un copil de 19 ani.

Prima campanie a fost făcută la un lanț de electrocasnice. Ședința foto a fost la București. Nu o să uit niciodată cum am plecat cu ghiozdănelul, în care erau vreo 3000 de dolari. Mi s-a părut fantastic pentru omulețul de 19 ani care eram.

Am mers cu trenul la Tecuci (n.r. orașul natal) și țineam rucsacul așa în spate – nu o să uit niciodată faza aceea – m-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia”, a mai declarat Anca Serea pentru viva.ro.