Anca Serea nu a putut fi alături de fiica ei, Sarah, în ziua în care aceasta a împlinit 13 ani. Din păcate, femeia a fost nevoită să meargă de urgență la spital, acuzând anumite dureri în zona capului. Aceasta a fost nevoită să rămână la spital pentru mai multe investigații, așa că nu a putut fi prezentă la aniversarea micuței.

Reclamă

Totuși, chiar dacă nu a fost alături de micuța Sarah, Anca a ținut să îi transmită un mesaj înduiosător. Aceasta a urcat pe conturile ei de socializare poze cu fiica sa, alături de o declarație minunată de iubire.

Ieri a fost ziua micuței noastre domnișoare Sarah și am realizat cât de repede trece timpul! 13 ani au trecut într-o clipită și bebelușul de odinioară s-a transformat într-o domnișoară frumoasă și elegantă, de o bunătate rar întâlnită și care mă face mândră constant.”, a fost doar o parte din mesajul emoționant al Ancăi.

Reclamă

Anca

Pe lângă gândurile bune pe care i le-a urat fiicei sale, Anca a ținut să se adreseze tuturor părinților. Aceasta i-a încurajat să petreacă cât mai mult timp cu copii lor și să profite la maxim de fiecare moment cu aceștia. Anca este de părere că legătura dintre copii și părinți este una sfântă și că trebuie menținută vie întotdeauna.

La puțin timp după ce a făcut publică postarea, fanii artistei și-au arătat îngrijorarea și respectul pentru cuvintele transmise. Deși mulți au întrebat-o despre ce problemă de sănătate a fost vorba, Anca a preferat să nu răspundă. Totuși le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune transmise atât ei cât și fiicei sale.