Anca Serea a reușit să își sperie fanii din mediul virtual, după ce a publicat mai multe imagini de pe patul de spital. Vedeta s-a simțit rău așa că a decis, fără să stea prea mult pe gânduri, să ceară ajutorul medicilor. 

De pe patul de spital, Anca Serea și-a anunțat fanii că s-a simțit rău, dar din fericire, acum starea ei de sănătate este stabilă, iar analizele i-au ieșit bune.

1. Anca Serea a ajuns, din nou, de urgență la spital. Ce mesaj le-a transmis fanilor vedeta

După mai multe investigații și tratament administrat, frumoasa mămică a spus că se simte mai bine cu excepția somnului, care îi dă, în continuare bătăi de cap.

,,Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea, despre faptul că a ajuns la spital, pe Instagram. 

2. Cum i-au ieșit analizele, după ce a fost la spital. Mesajul transmis fanilor de Anca Serea

Totodată, Anca a dezvăluit că analizele i-au ieșit în parametrii normali și alte investigații care i-au ieșit la fel.

„Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametrii normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată OK. Am nevoie să dorm și de odihnă’, le-a spus Anca Serea fanilor, după ce a ajuns la spital.

Anca Serea a ajuns, din nou, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă
Instagram

3. Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

În luna octombrie a anului trecut, Anca Serea a avut alte probleme de sănătate. Prezentatoarea de la Prima TV nu se mai simte la fel de bine, după utima naștere.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune.

Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate.

Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău’, povestea Anca Serea la vremea respectivă.