Anul acesta pe 9 noiembrie se împlinesc 10 ani de la trecerea în neființă a lui Iurie Darie. Cu toate că nu mai sunt fizic împreună, Anca Pandrea și Iurie Darie își continuă relația de iubire.

Anca Pandrea este de părere că fostul său partener de viață îi răspunde mental. Ba chiar mai mult de atât, îl simte pe acesta ca pe o adiere de vânt. Actrița nu se sperie, ba din contră, se bucură! Aceasta este fericită că i se întâmplă astfel de lucruri.

„Mă bucur..”

Sursa: Social media

„El îmi răspunde mental, așa îl percep. Câteodată, scriu ceva sau mă uit la televizor, și, deodată, întorc brusc capul, am impresia că el e aici, în casă. Trece pe lângă mine ca o adiere de vânt. Mă bucur că mi se întâmplă aceste lucruri, nu mă sperie.” a declarat Anca Pandrea pentru ego.ro

În fiecare seară, Anca Pandrea adoarme cu perna partenerului său în brațe. Face acest lucru pentru a-i simți mirosul. Aceasta mărturisește că înainte de a se lovi la mână, Iurie Darie s-ar fi schimbat la față în tabloul din casa acestora. Când a revenit de la spital, Anca Pandrea spune că tabloul își revenise la normal.

„Am păstrat totul la fel. Adorm cu perna lui în brațe, să-i simt parfumul. Am și un tablou foarte mare, pe perete, portretul lui. Înainte de a mă prăbuși la pământ și de a mă lovi la mână, am avut senzația că lui Iura i s-a schimbat un pic culoarea feței, în tablou. Mă uitam și ziceam: ”Iura, ce se întâmplă, de ce ești supărat, sufletul meu? Iar după ce mi-au pus medicii orteza, la spital, tabloul a revenit, ca înainte.” a mai dezvăluit Anca Pandrea pentru aceeași sursă

Pentru a păstra vie amintirea regretatului actor, Anca Pandrea va organiza în luna septembrie a acestui an o expoziție cu desenele acestuia.