Soția lui Iurie Darie a întâmpinat probleme de sănătate. Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital, după ce a fost diagnosticată, din nou, cu COVID-19

Văduva lui Iurie Darie a fost diagnosticată pentru a doua oară cu COVID-19. Aceasta a fost dusă de urgență la spital, unde se află sub stricta supraveghere a medicilor. Starea de sănătate a acesteia nu este tocmai bună, dar se bucură de suportul celor din jurul ei. 

În momentul de față, Anca Pandrea se află internată în Spitalul Matei Balș, din București. Potrivit informațiilor oferite de ea, starea de rău a apărut după ce se întorsese de la Spitalul Militar, unde mersese pentru niște analize.

Anca Pandrea: ,, Nu m-au mai ținut picioarele”

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, artista a povestit cum a început starea sa de rău. Din fericire, lângă ea se afla o bună prietenă care o susține în tot ceea ce face.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize.

Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine.

Social media

Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a declarat Anca Pandrea, potrivit impact.ro.

CITEȘTE ȘI – Anca Pandrea, mărturisiri cutremurătoare, direct de la mormântul lui Iurie Darie! Ce semne primește de la regretatul actor

Anca Pandrea, conectată la tuburile de oxigen

Actrița a declarat că este conectată la tuburile de oxigen, însă în câteva zile va fi externată. Cât despre virus, nu știe de unde l-a luat, mai ales că nu iese prea des din casă.

Arhivă

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul.

Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc”, a mai spus Anca Pandrea, potrivit click.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!