„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. Am COVID.”

Anca Pandrea pare că nu scapă de problemele de sănătate și a ajuns, din nou, la spital. Actrița a acuzat stări de rău așa că a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. În prezent, văduva lui Iurie Darie este internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș din Capitală. Ce a pățit actrița?

La finalul săptămânii trecute, Anca Pandrea s-a simți foarte rău, așa că a solicitat ajutorul medicilor. Aceasta a ajuns de urgență la spital și după o serie de analize amănunțite a aflat că a fost infectată, pentru a doua oară, cu virusul SARS-CoV-2. Actrița nu este la prima confruntare cu virusul. La finalul anului trecut a primit același diagnostic.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. Am COVID.”, a declarat Anca Pandrea, potrivit impact.ro.

Pe lângă infectarea cu virusul SARS-CoV-2, Anca Pandrea se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Actrița are probleme cu glanda și coagularea sângelui, gastrită și insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei.

(CITEȘTE ȘI: Diagnosticul pe care l-a primit Anca Pandrea! Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița. „După atâția ani, am aflat de ce leșin”)

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu văduva regretatului Iulie Darie
Social media

Anca Pandrea, probleme din cauza COVID-19

Anca Pandrea a mai fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 și anul trecut. Și atunci a ajuns la spital, însă a refuzat internarea. Actrița a preferat să se trateze acasă, cu medicamente furnizate de către Gigi Becali, care i-a sărit în ajutor.

„M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele.

 M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, declara Anca Pandrea.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.