Anca Dumitra este o actriță deosebit de frumoasă și talentată. Ea este cea care i-a dat viață personajului Geanina din serialul “Las Fierbinți”, cucerind astfel publicul român. Totuși, puțini sunt cei care știu cum este ea, de fapt, în viața reală.

Anca Dumitra, la cei 32 de ani ai săi, este o apariție deosebită oriunde decide să mergă. De 8 ani de zile, de când a fost difuzat primul episode “Las Fierbinți”, ea reușește să aducă zâmbetul pe buze spectatorilor săi. Fiind o femeie cu un aspect copilăros, rolul i se potrivește ca o mănușă.

Petrece atât de mult timp în ipostaza Geaninei, încât uneori actrița îi preia din gesturi și le duce acasă. Având atât de mult timp de când apre interpretând acest rol, nu este de mirare că mulți români o cunosc după numele său de scenă și nu după cel real. Totuși, Anca este o persoană adevărată, care are o viață și în afara platourilor de filmare din satul Fierbinți conform desprevedete.ro

Anca Dumitra este o femeie modestă

Actrița este o femeie modestă și retrasă. Dacă Geaninuței îi place să fie în centru atenției și să facă boacăne, Anca preferă să se păstreze departe de scandaluri și presă. Înafară de activitatea sa profesională, publicul nu știe aproape nimic despre viața sa privată.

Recent, se pare că vedeta a surpins pe toată lumea cu apariția sa. Anca Dumitra a plecat în vacanță la mare, iar pozele postate pe contul său de Instagram au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Acrița a dovedit încă o dată ce femeie frumoasă este, reușind să pozeze în costum de baie și să nu apară în vreo ipostază indecentă.

Anca Dumitra sau Gianina din “Las Fierbinți”, apariție incredibilă pe plajă

Fanii au apreciat apariția ei, bombardând-o de-a dreptul cu complimente și cuvinte foarte frumoase. Se pare că reușește să-și păstreze publicul alături de ea, chiar dacă apare la televizon în ipostaza Geaninuței.