Anca Dumitra este actrița plină de umor din serialul „Las Fierbinți”. Ea a devenit celebră și a atras o mulțime de fani, în urma interpretării rolului Geaninei. Cu toate acestea, despre viața îndrăgitei actrițe nu se știu prea multe detalii. Astfel, artista a acordat un interviu pentru Viva.ro. Ea a povesit despre relații, căsatorie dar și despre nașterea unui copil.

În vârstă de 34 de ani, Anca Dumitra, are o viață discretă, iar problemele sau împlinirile personale sunt ținute departe de ochii curioșilor și a mediului online. Tânăra se bucură de o carieră de succes, iar personajul Geanina, din Las Fierbinți, a fost cel care a ținut mii de telespectatori în fața micilor ecrane.

Este îndrăgostită Anca sau are un iubit?

În cadrul interviului, Anca a fost întrebată dacă are timp pentru viața personală și dacă există cineva în viața ei de care să fie îndrăgostită. Iată ce a răspuns aceasta:

„Viața profesională a acaparat puțin și viața personală. Mai greu cu viața personală, sunt perioade și perioade. Acum s-a dovedit a fi extrem de aglomerată profesional și aștept vacanța.” , a declarat Anca pentru revista Viva.

Anca Dumitra, detalii inedite despre căsătorie și copii. Ce nu ar accepta actrița într-o relație
social media

Care au fost mărturisirile actriței despre căsătorie și copii

Anca Dumitra a fost întrebată cum vede ea „bărbatul perfect”. Aceasta nu tinde să creadă în perfecțiune, ba mai mult, nici ea nu se consideră a fi perfectă. Iată mărturisile acesteia:

„Nu cred că există un bărbat perfect. Nu aș putea pretinde vreodată perfecțiunea, pentru că nici eu nu sunt așa. Dar ce știu cu siguranță este că îmi place foarte mult să văd un om bun și cinstit. Sunt convinsă că aceste calități mi-aș dori să se regăsească și în acest bărbat perfect, dacă îl putem numi așa.” , a mai spus aceasta.

Ce nu ar accepta niciodată Anca Dumitra din partea unui bărbat

Anca spune că singurătatea în doi este aspectul care duce la sfârșitul unei relații și că în momentul în care te vei simți singur, atunci e mai bine sa îți vezi de propriul drum.

„Sunt multe aspecte pe care nu le-aș accepta, dar, în principal, singurătatea în doi nu e cel mai de dorit lucru într-o relație. Când te apropii de marginea terenului, încât să te simți singur în doi, mai bine îți vezi singur de drum. E cel mai onest și bun lucru pe care îl poți face.”  , a mărturisit actrița în cadrul interviului.

De altfel, Anca a mai povestit și despre mesajele primite de la admiratori, despre momentul în care are de gând să facă copii și să se căsătorească. De asemenea, puteți afla și ce sfaturi a primit Anca de la părinții ei, citind interviul integral pe Viva.ro.