Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țară. Are un talent umoristic de neegalat și a dovedit asta în numeroasele seriale în care a interpretat diferite personaje. Le-a intrat rapid oamenilor la suflet și a dobândit o comunitate impresionantă de fani de-a lungul carierei sale. 

Anca a atras o mulțime de simpatii din partea românilor după ce le-a împărtășit mai multe povești din viața sa. Acest lucru s-a întâmplat și recent, căci actrița a povestit la PROFM despre momentul în care a crezut că a rămas fără mașina personală. Din acest motiv, artista a pus autoritățile pe jar, căci nu-și mai găsea „bijuteria”. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

Anca Dinicu, întâmplare de proporții

Anca Dinicu a trecut prin momente tensionate după ce a crezut că i s-a furat mașina, chiar din fața sediului SRI din capitală. Actrița a împărtășit întreaga întâmplare la PROFM. Astfel că, aceasta a lăsat-o în parcarea din fața sediului, apoi a mers să ia masa. Atunci când s-a întors, însă, Anca s-a panicat, căci autoturismul ei era de negăsit.

Ulterior, a sunat la poliție pentru a declara mașina furată, dar oamenii legii au refuzat să vină la fața locului, sfătuind-o să mai caute împrejurul clădirii și încercând s-o convingă de faptul că nimeni, niciodată n-a furat vreun autovehicul din acea zonă.

Neputând să accepte ideea polițiștilor, Anca a insistat și la angajații de la Minister. I-a rugat să se uite pe camere pentru a depista „făptașul” care i-ar fi furat autoturismul. Acela a fost momentul în care oamenii au lămurit-o pe brunetă că mașina era parcată în alt loc, și nu în cel în care o căutase ea. După incident, Anca Dinicu s-a amuzat teribil și a mărturisit că a tras o sperietură zdravănă.

@profmromania @ancadinicu #dimineatablana #profm #fun #truestory #storytime #reallife #openradio #fy ♬ sunet original – PROFM

Dialogul dintre Anca Dinicu și autoritățile bucureștene

Poliția: Domnișoară, nu a furat nimeni pe pământul ăsta vreo mașină de acolo, acolo e SRI-ul.

Anca Dinicu: Domne, eu nu sunt nebună, eu nu mai am mașină, înțelegeți?!

Poliția: Ce mașină aveți domnișoară?

Anca Dinicu: Yetta!

Poliția: Domnișoară, nu a furat nimeni în România vreodată (n.r. o mașină de acest fel).

Anca Dinicu: Vă rog eu frumos să veniți aici.

Poliția: Domnișoară, dacă venim vă costă zece milioane deranjul, mai căutați.

Anca Dinicu: Vă rog frumos să nu mai veniți!

Poliția: Domnișoară, dar dumneavoastră chiar credeați că noi o să venim?