Anca Ciota și Phelipe trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au aflat recent că vor deveni părinți, iar emoțiile sunt la cote maxime. Anca își dorea demult să aibă un copil, iar vestea a venit la fix după ce s-au mutat la casa lor.

Anca Ciota a aflat sexul bebelușului cu ajutorul metodelor „din popor”

Viitoarea mămică este foarte curioasă să afle dacă va avea fetiță sau băiețel. Anca Ciota împreună cu soțul ei au mers la „Teo Show”, acolo unde s-au distrat și au aflat lucruri interesante. Bursucu s-a autoproclamat expert în tehnici băbești și i-a ajutat pe cei doi să afle sexul bebelușului.

La prima încercare, a reieșit că viitorii părinți vor avea o fetiță, iar la următoarele două, au aflat că vor avea băiețel. Anca Ciota a mers pe premisa că majoritatea decide, mai alea că și Phelipe a rezonat cu asta. Mai mult, artistul a susținut că a visat că va avea băiețel și că, tot în timpul visului i s-au arătat și două nume.

Anca Ciota este cea mai nouă mămică din showbiz. Vedeta știe deja ce nume va purta bebelușul ei
Anca Ciota Blog

Cum au ales viitorii părinți numele bebelușului?

Momentan, viitorii părinți nu au declarat nimic cu privire la numele bebelușului, dar cert este că au deja două variante. Nici Anca Ciota și nici Phelipe nu sunt speriați de gândul că la anul vor fi trei. Cei doi îndrăgostiți consideră că sunt pregătiți pentru viața de părinți și abia așteaptă ca 2022 să îi surprindă.

„Eu sunt foarte relaxat și sigur pe mine, știu că va fi bine. Am fost și luați prin surprindere. Oamenii îți spun că ai 35 de ani și că ar trebuiu să facă un copil.”, a dezvăluit Phelipe.

Cât despre sarcină, se pare că Anca Ciota este o mămică norocoasă. Aceasta nu are pofte, nu are grețuri și se simte minunat. Prezentatoarea de la meteo a declarat că, în momentul de față, cea mai importantă este sănătatea ei și a bebelușului.