Reclamă
Reclamă

Anca Bucur, o româncă de 37 de ani, a câștigat cel de-al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe la un concurs desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Las Vegas. Originară din Târgu Mureș, dar stabilită în București, Anca este și mamă a doi copii.

În capitală, aceasta activează ca antrenoare de fitness și cycling, conform zi-de-zi.ro. După ce a obținut titlul, Anca a scris pe Facebook: „Welcome to number 7”.

În ziua de marți, Anca Bucur a postat un mesaj emoționant pe aceeași rețea de socializare, dezvăluind că acum șase luni nici măcar nu se simțea pregătită pentru competiție. „Nici nu știu cum să încep această postare… fiindcă acum 6 luni când m-am decis că voi participa din nou la Miss Fitness Universe, mă dureau încheieturile dacă stăteam 2 secunde în mâini și dacă mă puneam în sfoară nici măcar nu mai ajungeam până jos 🤣 (pentru cunoscători). Oi fi făcut eu în trecut performanță, dar au trecut 5 ani de la ultima participare, plus că sunt mamă de doi copii minunați și plini de energie, plus că am o vârstă,” a scris Anca Bucur în postarea sa.

Reclamă

Pe site-ul său, Anca menționează că practică fitnessul de 20 de ani și a participat la numeroase competiții internaționale de top. Ea afirmă că fitnessul „este pură pasiune și reflectă perfect felul în care îmi trăiesc viața zi de zi. Fitnessul îmi dă posibilitatea să mă exprim liber, și asta iubesc cel mai mult la acest sport”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro