Anastasia Soare este una dintre cele mai cunoscute românce din Statele Unite ale Americii.

După ani și ani de muncă, dar și curaj de a pleca din România, vedeta a ajuns să se bucure de succesul la care nici nu visa. Azi, stă la masă cu unele dintre cele mai mari staruri ale lumii, iar reușita i se datorează în totalitate.

Anastasia Soare este una dintre româncele care și-a luat inima-n dinți la momentul potrivit. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și, în urmă cu mulți ani, a ales să plece pe tărâmul tuturor posibilităților. Și anume, Statele Unite ale Americii. Fără să cunoască deloc engleza, Anastasia nu s-a dat bătută și și-a căutat imediat un loc de muncă.

Românca s-a angajat într-un salon și nici nu avea idee de faptul că acela va fi startul care-i va schimba viața. De la o zi la alta, aceasta devenea din ce în ce mai bună în ceea ce face. Treptat, tehnica ei de pensare a sprâncenelor în funcție de structura osoasă a început să cucuerească din ce în ce mai multe cliente.

Anastasia Soare, mai bogată decât Beyonce sau Madonna. Ce avere a adunat „regina sprâncenelor”
social media

Anastasia Soare a avut rețeta succesului

A fost mult până când s-a prezentat prima vedetă la ea. Apoi, prin mâinile ei au trecut numele precum Jennifer Lopez sau familia Kardashian. În prezent, Anastasia Soare este singura româncă prezentă în topul Forbes. Iar totul se datoarează muncii sale, dar și brand-ului pe care îl deține.

Potrivit publicațiie Forbes, românca are în conturi o avere de 790 de milioane de dolari. Astfel, cu o asemenea sumă, Anastasia este în top peste vedete cunoscute precum Oprah, Naomi Campbell sau Jennifer Lopez.

Și, pentru că a văzut că-i merge bine, românca a decis să își extindă afacerile. În prezent, aceasta are mai multe linii de cosmetice prezente în magazinele din lumea-ntreagă.