Vedeta pare că ar fi dispusă să îl ierte pe soțul ei cu o singură condiție

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a fi încheiat. După bătaia zdravănă a celor doi în mijlocul străzii, liniștea s-a așternut pentru o zi, atunci când tehnicianul și-a botezat fiul. Anamaria Prodan i-a transmis atunci toate gândurile bune fostului partener. Acum, vedeta a scos la iveală ce își dorește după momentele teribile în care a fost agresată.

Scuzele publice îl scapă pe Reghe de anchetă?

Recent au ieșit la iveală noi imagini cu bătaia dintre cei doi soți. Anamaria Prodan este de-a dreptul trântită la pământ de cel alături de care are un copil. Tehnicianul nu a ținut cont de faptul că fosta lui parteneră este femeie, lovindu-o. La rândul ei, impresara ripostează cu toate armele. Filmulețele cu cele două vedete într-o astfel de ipostază au făcut înconjurul internetului.

Prietenilor apropiați ai celor doi, dar și fanilor nu le-au venit să creadă că două persoane publice se pot expune astfel.

Imediat după scandalul din stradă, Anamaria a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. Mai mult, alături de acesta, vedeta a atașat și o fotografie cu întreaga familie. În imagine era prezent, evident și Laurențiu Reghecampf. Impresara i-a transmis micuțului botezat Liam toate cele bune.

Acum, Anamaria a dezvăluit pe contul ei de Instagram ce așteaptă de la fostul partener. Vedeta a postat pe Instastory o frază în limba engleză, cu trimitere directă către Reghe.

Your apology needs to be as loud as your disrespect was”/Scuzele tale trebuie să fie la fel de vocale precum a fost și lipsa ta de respect.”, a fost mesajul impresarei.

Chiar dacă Reghecampf ar urma să își ceară scuze public pentru faptul că a lovit o femeie, acest lucru nu îl scapă de anchetă. Anamaria Prodan a depus pe numele acestuia o plângere în care îl acuză de agresiune. De altfel, tehnicianul mai are și alte plângeri din partea fostei lui partenere de viață.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.