Anamaria Prodan nu și-a mai putut controla furia și i-a transmis lui Gigi Becali un mesaj foarte dur, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat. Vedeta s-a enervat extrem de tare, în momentul în care patronul FCSB a spus că dacă ea și soțul ei vor divorța, el se va oferi să îi fie naș lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a luat foc

Ori de câte ori se vorbește în felul acesta despre familia sa, impresara răbufnește. Recent, l-a amențat pe Becali că dacă mai deschide gura despre familia, ea se va ruga la Dumnezeu să amuțească pe veci. Anamaria Prodan a mai zis și că dacă ea începe să spună tot ceea ce știe despre el, îi va fi rușine să mai iasă din casă și să dea ochii cu oamenii dragi pe care îi iubește.

Soția lui Laurențiu Reghecampf este de părere că partenerul ei de viață nu poate fi prieten cu un astfel de om care pare un om bun doar în fața camerelor de filmat, dar nu este așa și în realitate. Rămâne de văzut dacă rivalul său îi va da replica și de această dată.

 

„Gigi Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu. Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a declarat Anamaria Prodan.