Anamaria Prodan face ce face și mai aruncă săgeți otrăvitoare către tatăl fiului său, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în proces de divorț. Impresara a mai fost căsătorită o dată, cu Tibi Dumitrescu, bărbatul cu care are două fiice. Deși au trecut 15 ani de la separarea de fostul baschetbalist, vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Ba mai mult de atât, ea a dezvăluit recent că are o relație foarte bună cu acesta. 

Anamaria Prodan păstrează legătura cu tatăl fiicelor sale, Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan s-a despărțit cu scandal de Laurențiu Reghecampf, însă nu același lucru s-a întâmplat și cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu. Cei doi s-au separat de comun acord, în urmă cu mai bine de 15 ani. Dacă la adresa lui Reghe are de spus numai cuvinte dure, relația cu primul soț este complet diferită. Recent, Anamaria Prodan a mărturisit că Tibi Dumitrescu s-a implicat în divorțul ei și al antrenorului de la Universitatea Craiova.

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui.

În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

foto: arhivă personală

Anamaria Prodan, hotărâtă să șteargă toate tatuajele cu Reghe

Cât timp au format un cuplu, Anamaria Prodan și-a făcut mai multe tatuaje, printre care și un desen imens pe spate, în care apar cele două fiice, Laur junior și Laurențiu Reghecampf. Tatuajul a fost făcut în urmă cu mai bine de 8 ani, la scurt timp după ce Reghe a plecat în Arabia Saudită. Pentru a-i face o surpriză soțului său la vremea aceea, impresara i-a dedicat desenul.

Acum, Anamaria Prodan nu vrea să mai poarte tatuajul respectiv, așa că s-a decis să șteargă orice urmă care îi poate aduce aminte de Laurenţiu Reghecampf.

„Nu m-am gândit ce voi face cu tatuajele pe care le am. Întâi să termin cu divorțul, apoi o să văd ce fac legat de tatuajele cu Reghe. Se pot scoate, le pot acoperi… Voi vedea eu ce fac cu ele. Pentru mine, pentru copii, pentru familie, pentru prieteni, e dezamăgirea vieții, el nu mai înseamnă absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.