Anamaria Prodan este o femeie foarte norocoasă cu un așa soț! Laurențiu Reghecampf nu ratează nicio ocazie și de fiecare dată depune toate eforturile pentru a-i face soției sale cele mai romantice și scumpe surprize. Cum ne aflăm în luna iubirii, unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă de la noi din țară nu putea trece cu vederea acest lucru. Cum își tratează Laurențiu Reghecampf soția?

Anamaria Prodan este o femeie de afaceri de foarte mare succes. Are un caracter foarte puternic și este oricâd regătită să calce pe cadavre pentru a ajunge acolo unde își dorește. Cu toate că nu se mai află la prima tinerețe, sexy-impresara face furori oriunde ar merge. Cu o siluetă și un tonus de invidiat, vedeta pune capac celor mai mulțo dintre bărbați.

Nu se zgârcește deloc atunci când vine vorba de de propria imagine. Impresara scoate din buzunar adesea zeci de mii de euro pentru a-și cumpăra haine sau accesorii. Aparițiile sale vorbesc de la sine de fiecare dată. Acum trăiește în Dubai alături de familia ei și nu ratează nicio ocazie prin care să se răsfețe la maxim, oricât a fi nevoie să scoată din buzunar.

Anamaria Prodan, cea mai răsfățată femeie

Știm cu toții că vedeta nu duce lipsă de nimic din punct de vedere material. Își permite să cumpere orice la orice oră din zi și din noapte, însă cum merg lucrurile în plan personal? Anamaria Prodan este o femeie foarte iubită de soțul său, Laurențiu Reghecampf, care o răsfață cu cele mai tandre și romantice gesturi. Familia reprezintă cel mai de preț lucru pentru impresară, fiind din ce în ce mai îndrăgostiti de soțul său pe zi ce trece. Cei doi parteneri de viață, dar și de afaceri și nuuită niciodată să se răsfețe recirproc cu fel și fel de cadouri extravagante, de zeci de mii de euro.

Anamaria Prodan, tratată ca o regină de soțul ei! Cum își face Laurențiu Reghecampf soția fericită/FOTOAnamaria Prodan, tratată ca o regină de soțul ei! Cum își face Laurențiu Reghecampf soția fericită/FOTO

De ziua îndrăgostiților, Laurențiu Reghecampf și-a răsfățat pe deplin soția cu un cadou extrem de scump, un ceas de lux, dar și cu o cină romantică. Momentele pline de tandrețe și iubire au fost surprinse, astfel că și fanii din mediul online au avut ocazia să vadă cât de mult se iubesc cei doi chiar și după mai mulți ani de la căsătorie.