Reclamă
Reclamă

Sunt deja câteva luni de când se tot zvonește despre divorțul celor doi. Ei au avut ceva dispute, în urma carora au luat această decizie care a uimit publicul larg, pentru că păreau a fi cuplul perfect.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au afirmat că nu au divorțat și că poartă încă statutul de soț și soție. Ei susțin că au un mariaj fericit și spun că sunt fericiți și se ințeleg foarte bine.

Totusi, se pare că în ciuda celor spuse, cei doi au divorțat și au decis ca acest lucru să ramână secret, pentru a nu le afecta proiectele în desfasurare, care urmează sa le aducă  o suma importantă de bani.

Nu stim dacă distanța este cea care a stat la baza divorțului lor, însă e cert că cei doi nu mai sunt impreună de ceva timp. Totuși ei au rămas prieteni și se ocupă amândoi de cel mic iar Anamaria îl mai vizitează uneori in Dubai, dar in calitate de fosta soție.

Reclamă

Impresara Anamaria Prodan este extrem de ocupată tot timpul și consideră că barbatii  se tem de ea, pentru că este foarte autoritara.Chiar daca a trăit o frumoasă poveste de iubire acum lucrurile au luat o intorsatură radicală, iar Laurențiu sigur nu se teme de ea.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro