Se pare că scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina.

Sexy impresara a fost invitată recent la podcast-ul lui Codin Meticiuc. Anamaria Prodan a vorbit sincer și deschis despre căsătoria cu Reghe, cât și despre actuala lui iubită și alte zvonuri.

După ce diva a povestit de unde a venit porecla Corinei Caciuc, a ținut să menționeze că mai mult ca sigur tânăra îl are cu ceva la mână pe antrenor.

Despre ce este vorba

Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf i-a trimis toate mesajele primite de la amanta Corina Caciuc. Mesajele includ și discuțiile  în care tânăra îl șantaja pe antrenor ca să divorțeze de impresară. De asemenea, diva crede că Laurențiu nu ar fi vrut să divorțeze, iar Corina Caciuc sigur îl are cu ceva la mână. Cert este că internauții abia așteaptă noi detalii, sau noi replici din partea opusă a scandalului.

„Să ajungi să te șantajeze, să-ți dea mii de mesaje un gen de femeie așa. Chiar dacă era câștigătoare de Oscar tot nu eram de acord să mă deranjeze una ani de zile. Și să-mi șantajeze bărbatul „Dacă nu-mi dai acte de divorț, nu te…

Am toate discuțiile de la Reghecampf șice-i spune domnișoara „Hai că mă iei de proastă prea mult și mă enervezi”. Cred că Reghecampf mințea. Îi spunea „Nu pot să divorțez acum”.

Probabil că în mintea lui el nu a vrut niciodată să divorțeze. Dar cred că ea îl are cu ceva la mână. N-ai cum să decazi atât, atunci când toată România îți spunea. Ia uite ce spunea Reghecampf despre domnnișoară, că ea era o…. Eu prinsesem transferurile [de bani] către ea care erau făcute din conturile noastre ale familiei. Către o femeie, o amantă care era prin Dubai.”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului “La Mijloc”.