Lucrurile par să se așeze din ce în ce nai bine în viața impresarei

Anamaria Prodan a trecut în ultimele luni prin cele mai neașteptate contexte. Din fericire, viața vedetei a intrat din nou pe un făgaș normal. Cel puțin acest lucru reiese din modul în care Anamaria s-a afișat în mediul online.

În brațele unui bărbat misterios

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se luptă în instanță după un mariaj. Scandalul dintre cei doi a fost presărat cu numeroase scandaluri și chiar agresiuni.

De altfel, vedeta își acuză fostul soț inclusiv de furt după ce acesta  ar fi plecat cu o parte din averea familiei. Anamaria este decisă să meargă până la capăt în acest proces.

Între timp, impresara se străduiește să se bucure din nou de viață. Astfel, recent, vedeta a publicat în mediul online câteva imagini cel puțin surprinzătoare.

Sursa foto: Instagram

Anamaria s-a afișat alături de câțiva prieteni apropiați. Ceea ce a trezit suspiciunea fanilor ei din mediul online au fost două dintre fotografii. În cadrul acestora, vedeta apare alături de un bărbat misterios. Cei doi par foarte apropiați, Anamaria chiar îmbrățișând persoana respectivă

Vedeta a specificat în descrierea postării că ar fi vorba strict despre prietenii ei apropiați.

A intrat în politică

Nu doar pe plan personal, viața impresarei s-a schimbat radical în ultima perioadă. Anamaria Prodan a făcut o „mișcare” total neașteptată după separarea de Reghe. Aceasta și-a anunțat candidatura în politică având planuri mari de viitor în acest sens.

Vedeta a pus bazele unei organizații de femei din cadrul Alianței pentru Patrie. De altfel, Anamaria vrea ca prin acest demers să apere drepturile femeilor din România.

Momentul a coincis cu bătaia din plină stradă pe care Anamaria și Laurențiu Reghecampf au avut-o . Cei doi și-au împărțit pumni în plină stradă, iar totul a fost filmat.

Vedeta a specificat că intră în politică pentru a milita ca nici o femeie să nu mai ajungă într-o astfel de situație.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.