Impresara Anamaria Prodan a decis să se retragă o perioadă de pe micile ecrane după emisiunea ”Gospodar fără pereche” și să renunțe la postul Pro TV în favoarea altui post de televiziune.

Reclamă

Noul proiect în care este implicată presupune filmarea 24/24, 7/7 a controversatului cuplu Reghecampf – Prodan, într-un nou reality show.

Tot ceea ce ține de viața personală, dar și profesională a îndrăgitului cuplu va apărea pe micile ecrane. Vacanțe, transferuri, antrenamente, certuri, vizite la salon, negocieri și orice mișcare făcută de aceștia pare să anunțe un real succes noul reality show.

Reclamă

Potrivit spynews.ro, telespectatorii postului Antena Star vor putea urmări viața Aneimaria Prodan atât în România, America sau în orice loc aceasta va fi prezentă, vor vedea casa impreserei în detaliu și vor afla cum trăiesc vedetele noastre.

În perioada 2012-2014, Anamaria Prodan a mai fost protagonista unui astfel de reality show, întins pe șase sezoane, fiecare având câte un titlu sugestiv: ”Dragoste în prelungiri”, ”Aventura Americană”, ”La plăcinte înainte”,  ”Afaceri în familie”, ”Fascinați de România” și ”Relații internaționale”.

Primul reality show de acest gen în care impresara părea să aibă lumea la picioare a fost difuzat pe posturile TV ale trustului Antena.