Anamaria Prodan a fost mereu o femeie controversată. Dar aceste lucruri vin și din cauza faptului că este o femeie foarte puternică.

Adesea, impresara a fost grav jignită. De cele mai multe ori, insultele sau bârfele au venit din partea bărbaților. Recent invitată la podcast-ul “La Mijloc”, Anamaria Prodan a mărturisit și de ce crede că anumiți oameni o vorbesc de rău sau îi doresc răul.

Impresara este greu de atins

Din păcate, trăim într-o țară încă patriarhală, unde atunci când o femeie are putere, bărbații încearcă să o doboare. Acesta este și cazul Anamariei Prodan.

“În toți acești ani, nimeni nu m-a avut la mână cu nimic și nu mă va avea. M-au făcut curvă în direct patroni de club, președinți de club. Față în față nu-mi ține nimeni piept.

Eu aveam în subcontract mai mulți antrenori. Ganea, Alexa, Florentin Petre. Eu, ca agent, propun mai mulți antrenori și jucători. Iar Cristi Tănase, patronul Chiajnei, m-a sunat și mi-a zis că vrea să schimbe antrenorul. L-a ales pe Alexa, Ganea s-a supărat: ‘L-ai împins pe ăla mai mult’.

Eu atunci nu am mai stat să-i zic, Băi, Ionele, te-am dus la FC Voluntari, nu prea a fost bine. E prea scurt ca într-o săptămână să-ți găsești altceva. Cum am foarte mulți „prieteni”, ei au profitat și l-au împins să vorbească. Ei știau punctul meu slab, Laurențiu Reghemcapf. Eu i-am explicat soțului meu atunci, că singurul lucru care poate dărâma castelul, aici e. 

A început (n.r. – Laurențiu Reghecampf): ‘Domne, uite ce zice lumea’.

Alo, tu de unde m-ai luat pe mine? Eu aveam semnată jumătate din echipa națională în 2006. În 2006 eu nici nu prea stăteam acasă, plecam în Coreea, America, cu jucătorii unde aveam treabă. Tu acum te-ai gândit să fii gelos?”, a declarat Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.