Reclamă

  • Este primul an în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au petrecut Paștele împreună. Impresara a stat acasă alături de copiii ei, în timp ce antrenorul de la Universitatea Craiova a fost alături de Corina Caciuc, actuala lui iubită.

Sexy impresara nu pleacă nicăieri de Paște

De Paște, Anamaria Prodan își dorește liniște, așa că a decis să rămână în sânul familiei și să petreacă momente de neuitat  alături de copiii ei. Impresara va pleca din țară în curând, pentru că trebuie să se ocupe de afacerile pe care le are aproape peste tot în lume. Cu puțin timp înainte de Paște, vedeta a mărturisit că l-a iertat pe încă soțul ei.

Sursa: Social Media

„Nu plec nicăieri de Paște! Suntem acasă, cu prietenii toți! Stau acasă, după care merg în Dubai o săptămână și încep, încet-încet, treaba, pentru  că am business-uri peste tot în lume și în Asia, și în România, și în America. Încet, vreau să mi le pun pe picioare.

Cadoul pe care mi-l doresc cel mai tare de la Paște este să divorțez! Și sper ca asta să se întâmple cât mai repede! Pe Laur l-am iertat toți! Cel mai frumos lucru de Paște este să înveți să ierți!”, a mărturisit impresara, pentru Click!.

În timp ce Anamaria Prodan a rămas acasă cu copiii, Laurențiu Reghecampf și-a petrecut primul Paște alături de Corina Caciuc, actuala lui iubită. În doar câteva luni, antrenorul va deveni tătic pentru a treia oară, partenera lui fiind însărcinată cu un băiețel.

Ce gătește Laurențiu Reghecampf de Paște

Antrenorul de la Universitatea Craiova este pasionat de tot ceea ce ține de gastronomie și în fiecare an își încânta familia cu preparate delicioase. Laurențiu Reghecampf are și o fermă, acolo de unde se aprovizionează de fiecare dată.

„Îmi plăcea să ajut la bucătărie. Să fac ouăle, să le înroșesc”, spunea încă soțul Anamariei Prodan.

Laurențiu are multe secrete de bucătărie, astfel că în cadrul unui interviu a dezvăluit câteva dintre acestea.

„(n.r Ce îi place să mănânci cu ocazia sărbătorilor Pascale, un fel principal?) Nu, am mai multe lucruri, pe care le gătesc eu. Ciorbă de ied a la grec, îmi place să o fac cu smântână. De ied care bea numai lapte, nu e dat la iarbă, mielul la fel, maxim 8 kilograme. Toate astea le fac eu. Fac stufat, mielul, fiecare kilogram 160 de grade cu folie deasupra, fiecare kilogram o oră la cuptor. La sfârșit, dai 200 de grade și 10-15 minute să se rumenească cu bere deasupra”, a declarat Reghe pentru Kanal D.


Reclamă

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro