„Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.”

La mai bine de un an după începutul scandalului despărțirii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf lucrurile încep să se așeze. Procesele pe care cei doi și le-au intentat își găsesc rezolvare, iar recent impresara a înregistrat prima victorie în fața fostului partener. Ce a decis instanța?

În urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf solicitat ca fost soție să nu îi mai poarte numele după divorț. Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă, declarând că se va numi Reghecampf cât timp va vrea. Așa că antrenorul a dus lupta în instanță și se pare că nu a avut câștig de cauza. Magistrații au decis că Anamaria Prodan poate purta și după divorț numele fostului partener. Impresara s-a arătat bucuroasă de victorie.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în viața mea. Nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan, prima victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Ce a decis instanța. „Ar trebui să-i fie jenă…”
Social media

Laurențiu Reghecampf a rămas fără fonduri

În cazul celor doi, instanța de la Buftea a mai venit cu o decizie. Se pare că s-a stabilit pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf trebuie să o plătească pentru fiul său. Mai exact, antrenorul trebuie să achite 1/6 din veniturile sale nete.

Potrivit avocatului ce o reprezintă pe Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu a achitat până acum nimic, așa că i s-a pus poprire pe conturi.

 „Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui. Nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară.

Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi. Avem încă două căi de apel!”, a declarat avocatul Anamariei Prodan.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.