Bravo, ai stil Celebrities creează scandaluri nemărginite între vedetele noastre. Cel mai recent război a avut loc între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu. După numeroase altercații între cele două, Anamaria Prodan a intervenit pentru a-și spune punctul de vedere. Vedeta ține cu Andreea Tonciu care este și fina ei.

Sex impresara nu s-a putut abține după ce Ilioiu a jignit-o pe fina sa, așa că i-a dat câteva replici dureroase, specifice Prodancei.

“Doamne, am ajuns să băgăm în seamă toate lepădăturile, toate scursurile. Cum să arunc bani pe așa ceva? Păi eu nu am familie, nu am copii?

Ce mă intereseaza pe mine cine castiga Bravo ai Stil? Sau ca e fina mea acolo? Sa fie sanatoasa, e fata mare, stie in ce se baga. De ce băgăm în seamă toate non valorile? Cine e femeia asta, pârlitura asta? Dar ce minte bolnava are. Este peste puterea mea de intelegere”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Fetița Andreei Tonciu a rămas marcată de felul în care i s-a vorbit mamei sale la televizor.

„Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut ca am fost foarte jignită. A văzut că am fost acuzată de mai multe chestii și a venit la mine și m-a întrebat: „Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât cu tine? De ce te face ciocănitoare?”, a declarat Andreea Tonciu cu ochii în lacrimi.